Uw bedrijf promoten via Social Media en Google?

Meer likes & klanten, zonder gedoe en voor een vast laag maandbedrag

Stel je je eens voor dat er iedere week meerdere creatieve en professioneel vormgegeven berichten op jullie sociale kanalen geplaatst worden zonder stress en gedoe. Jij kunt je bezighouden met de zaken die echt belangrijk zijn voor de onderneming wetende dat alles op het gebied van social media goed geregeld is.

 • Nu met een gratis Social Media Scan
  Één van onze social media experts zal jullie berichten beoordelen op basis van een aantal vaste criteria zoals: regelmaat, kwaliteit, resultaat en creativiteit.

 • Met 200 klanten zijn wij de #1 in Social & Search
  Wij helpen dagelijks meer dan 200 bedrijven. Van de bakker op de hoek tot grote multinationals. Niet alleen met social media maar ook met Google Ads.

 • Ontdek onze unieke werkwijze: binnen 14 dagen up & running
  Binnen 14 dagen vindt er een uitgebreide intake plaats, krijgen jullie sociale kanalen een complete make-over en heb je geen stress meer van social media.

 • Wij leveren je meer likes & klanten zonder gedoe
  Je kunt je volledig richten op je ‘echte werk’ en wij zorgen ervoor dat de sociale kanalen goed onderhouden worden en zorgen voor meer likes & omzet.

 • Een compleet team van experts voor een vast laag maandbedrag
  Ons enthousiaste team bestaande uit creatievelingen, whizzkids en topverkopers staat tot jullie beschikking voor een vast laag maandbedrag.

Met één ludieke actie meer dan 1.000.000 mensen bereikt

Social Media Hulp onderhoud onze Facebookpagina en ontzorgt ons volledig. Daarnaast verloopt de samenwerking met onze medewerkers erg prettig. Ze houden ook de hypes goed in de gaten, zo hebben wij al mee gedaan aan o.a. the Floor is Lava. Deze ludieke actie heeft meer dan 1.000.000 mensen bereikt en alle lokale kranten gehaald.

Bert Vis - Eigenaar JUMBO Steenwijk
Wat houdt Social Media uitbesteden in?
 • Opzetten of professionaliseren van de (bedrijfs) pagina’s
  Onze vormgevers geven jullie profielen een professionele make-over.

 • Wij plaatsen meerdere berichten per week.
  Kwalitatieve statusupdates zorgen voor meer interactie met de doelgroep.

 • Regelmatig contact met je persoonlijke contentmanager.
  Een actieve sparringspartner die met je meedenkt en laat zien welke berichten het meeste rendement opleveren.

 • Wij zorgen voor gerichte advertenties.
  Door Social Advertising zorgen wij dat jullie berichten onder de aandacht komen van de doelgroep.

 • Meer likes & klanten voor vast laag bedrag per maand
  Dankzij een goede social media strategie zal jullie fanbase en omzet toenemen.

42% meer tickets verkocht dankzij Social Media Hulp

Wat een verademing dat Social Media Hulp onze gehele online marketing uit handen heeft genomen. Keer op keer weer verrast met leuke, originele en creatieve content en krachtige advertentie’s waardoor we 42% meer tickets hebben verkocht.

Rowan Frijhoff - Organisator Festifoort Festival

Herkenbaar? Zo ja, vraag dan snel de gratis Social Media Scan aan!

 • Het lukt ons maar niet om regelmaat in onze social media posts te krijgen.
  Binnen veel bedrijven is het plaatsen van leuke berichten op social media vaak het kind van de rekening. De ene week verschijnen er meerdere leuke berichten op de tijdlijn en daarna is het weer weken stil. Voor een goede social media strategie is een ijzeren discipline een absolute must. Onze contentmanagers zorgen ervoor dat er iedere week meerdere professioneel vormgegeven berichten worden gepost en haken daarbij in op de actualiteit.

 • Wij hebben wel veel bezoekers op onze website maar nauwelijks omzet of leads.
  Voor het opzetten van een succesvolle website heb je eigenlijk drie personen nodig, een vormgever, een webbouwer en een marketeer. In de praktijk worden veel websites gebouwd zonder dat er een marketeer bij betrokken is met als resultaat een: “een website die niet verkoopt.” Daarom is een standaard onderdeel van ons product ‘de Conversie Engine’  een commerciële scan van de website, waarbij we u een onafhankelijk advies geven.

 • Het onderhouden van onze social kanalen kost ons teveel tijd wat tenkoste gaat van andere werkzaamheden.
  Doe het goed of doe het niet! Deze wijsheid geldt zeker voor social media, maar het goed doen kost ook heel veel tijd. Omdat wij dagelijks voor meer dan 200 klanten actief zijn hebben wij standaardiseren tot kunst verheven. Onze contentmanagers maken gebruik van de meest innovatieve tools om snel de meeste creatieve en unieke posts te maken.

 • Op Facebook druk ik wel eens op de blauwe knop “bericht promoten” maar ik heb geen idee wat dit precies oplevert?
  De blauwe knop op Facebook staat ook wel bekend als ‘adverteren voor dummies.’  Hier is niks mis mee, maar je maakt dan niet gebruik van de volledige potentie van het Facebookadvertentieplaform. Facebook beschikt over zo enorm veel data, waardoor het mogelijk is om precies die potentiële klant te bereiken die geïnteresseerd is in jouw product. Onze conversie specialisten beheren dagelijks 100-den campagnes, wij zien niet voor niets Facebook partner.

Boekingen familiedagen +300%  & reserveringen Eetcafé +25%

Social Media Hulp voert voor ons campagne voor familiedagen en reserveringen voor het Eetcafé. Voordat we van start gingen was ik sceptisch maar de resultaten zijn geweldig. Dankzij de online campagnes worden er wekelijks meerdere familiedagen geboekt en zijn de reserveringen voor het eetcafé met meer dan 25% gestegen.

Bianca Stroeve - mede-eigenaar Eethuys de Steen Willemsoord